Menu

El procés del possible

5 Octubre, 2008 - Vídeos

www.quepo.org El Fòrum Social Mundial celebrat al 2007 a Kenya ha estat punt de trobada per a delegats de moviments socials i ONGS’s, pensadors, premis Nobel de la Pau i participants d’arreu del món. Des de la seva pròpia veu, ens parlen d’activisme, globalització, justícia social, responsabilitat ciutadana i, alhora, plategen propostes. Ens recorden que […]

www.quepo.org
El Fòrum Social Mundial celebrat al 2007 a Kenya ha estat punt de trobada per a delegats de moviments socials i ONGS’s, pensadors, premis Nobel de la Pau i participants d’arreu del món. Des de la seva pròpia veu, ens parlen d’activisme, globalització, justícia social, responsabilitat ciutadana i, alhora, plategen propostes. Ens recorden que els drets humans i el medi ambient són assumpte de tots i que som, els ciutadans del planeta, els que tenim el deure d’assumir la responsabilitat de canviar-los. Un documental polític i humà, ple de reflexions, propostes i somnis, alguns fets realitat.

ATTAC Madrid no se identifica necesariamente con los contenidos publicados, excepto cuando son firmados por la propia organización.