ATTAC Mallorca a la ràdio

21 junio 2009 | Categorías: ATTAC Mallorca, Àudios | 1.279 lecturas |

El passat 29 de maig, Antoni Pons, membre d’ATTAC Mallorca, va participar juntament amb Antoni Amengual, de Caixa Colonya del Pollença, al programa “Avinguda 98″ d’Ona Mallorca. El tema a tractar va ser la banca ètica; els avantatges que té en front de la banca tradicional per quant permet al client tenir un millor control del ús què es fa els seus estalvis, per la millor transparència en front de la banca tradicional, i a més aquests es dediquen a projectes sostenibles medioambientalment i solidaris.

Apolònia Miralles i Maria Francisca Simonet van participar com a representants d’ATTAC Mallorca al programa “Mallorca en Xarxa” d’Ona Mallorca emès el passat 5 de juny de 2009. A ell van parlar amb Benjamí Villoslada damunt el projecte de la nostra web i la participació que fem a Facebook.

Apolònia Miralles i Maria Francisca Simonet van participar també al programa “Dos i dos son vint-i-dos” d’Ona Mallorca emès el passat 8 de juny de 2009 on van parlar de la futura cimera de l’ONU sobre la crisi financera, coneguda també com G-192.

Banca ètica – Avinguda 98

Clip de audio: Es necesario tener Adobe Flash Player (versión 9 o superior) para reproducir este clip de audio. Descargue la versión más reciente aquí. También necesita tener activado Javascript en su navegador.

Mallorca en xarxa

Clip de audio: Es necesario tener Adobe Flash Player (versión 9 o superior) para reproducir este clip de audio. Descargue la versión más reciente aquí. También necesita tener activado Javascript en su navegador.

El G-192 – Dos i dos son vint-i-dos

Clip de audio: Es necesario tener Adobe Flash Player (versión 9 o superior) para reproducir este clip de audio. Descargue la versión más reciente aquí. También necesita tener activado Javascript en su navegador.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu