El G192

13 julio 2009 | Categorías: ATTAC Mallorca, Àudios | 1.413 lecturas |

El passat 8 de juliol, Damià Oliver, president d’ATTAC Mallorca, i Maria Francisca Simonet, membre de la Junta, van participar al programa “Dos i dos son vint-i-dos” d’Ona Mallorca presentat per David Oliver i Neus Joan.

El tema a tractar va ser la cimera de la ONU damunt la crisi financer mundial, també coneguda com G-192 per comparar la seva legitimitat amb el G8 i el G20. No obstant això aquest cim, preparada per Miguel D’Escoto i en la qual l’informi Stiglitz va ser el punt de partida, ha gaudit d’escàs eco en els mitjans i de poca participació de presidents d’estats, limitant-se en el seu majoria a presidents de països membres de l’ALBA.

ATTAC també va estar present a la cimera; Ricardo García Zaldívar va participar com a representant de la nostra organització. Si voleu sebre més, podeu escoltar l’audio.

Clip de audio: Es necesario tener Adobe Flash Player (versión 9 o superior) para reproducir este clip de audio. Descargue la versión más reciente aquí. También necesita tener activado Javascript en su navegador.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu