La crisi econòmica. Propostes de solució

15 septiembre 2009 | Categorías: ATTAC Mallorca, Àudios | 1.517 lecturas |

El passat dia 9 de setembre, Damià Oliver i Maria Francisca Simonet, membres de la Junta d’ATTAC Mallorca, van participar en el programa “La volta al dia en 80 mons” d’Ona Mallorca, presentat per Mònica Bestard i Mariona Manyosa.

La conversa va girar entorn de la crisi actual i les propostes d’ATTAC enfront de la mateixa. El nostres representants fan una denúncia de les polítiques neoliberals duites a terme pels països occidentals i critiquen la hipocresia de continuar amb aquesta línia, com fa palès el Tractat de Lisboa.

Proposen la creació d’un sistema econòmic amb vertadera vocació de servei públic que doni suport a l’economia real, una regulació dels capitals i la implantació de la Taxa Tobin, impost per gravar les transaccions financeres internacionals, el producte del qual serveixi per millorar la situació social dels països desfavorits.

Exigeixen mesures enfront de la crisi econòmica: un sistema d’imposts amb un augment progressiu segons la capacitat econòmica del ciutadà, adreçat fonamentalment a la millora dels serveis públics i de la vida social del ciutadà. Feliciten les conductores del programa de no ser simples transmissores de les notícies oficials, com fan la majoria dels mitjans de comunicació.

Si voleu sabre més, podeu escoltar l’àudio.

Clip de audio: Es necesario tener Adobe Flash Player (versión 9 o superior) para reproducir este clip de audio. Descargue la versión más reciente aquí. También necesita tener activado Javascript en su navegador.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu