ATTAC Mallorca a Ràdio Illa

24 febrero 2010 | Categorías: ATTAC Mallorca, Àudios | 1.454 lecturas |

Radio Illa de Formentera va dedicar el programa de Far a Far del dia 27 de gener per donar a conèixer el pensament i la postura d’ATTAC en la recerca d’una justícia financera global enfront de la situació de crisi actual.

Va mantenir una entrevista amb un membre de la junta d’ATTAC Mallorca, per parlar de la taxa Tobin, els paradisos fiscals, el Tractat de Lisboa, la política dels organismes internacionals; seguit de les propostes i activitats d’ATTAC Mallorca per aconseguir els seus objectius.

Per part de Radio Illa l’interlocutor va ser Pep Toni Bartolomé i per ATTAC Mallorca Maria Francisca Simonet. Aquest programa va ser dirigit per Jónatan Garrido, que setmanalment prepara l’espai Cròniques Internacionals, mitjançant una entrevista d’actualitat.

Clip de audio: Es necesario tener Adobe Flash Player (versión 9 o superior) para reproducir este clip de audio. Descargue la versión más reciente aquí. También necesita tener activado Javascript en su navegador.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu