Menu

El origen de las migraciones modernas

2 Gener, 2011 - Portada

Com a agraïment als nostres nombrosos lectors, inusualment hem triat un vídeo com a Portada d’Any Nou. Arcadi Oliveres, amb el seu estil clar, concís, directe, ens demostra que el frau té nom, que els responsables de la crisi tenen nom, que cal combatre el frau fiscal, que hi ha dirigents corruptes gaudint de fortunes […]

Com a agraïment als nostres nombrosos lectors, inusualment hem triat un vídeo com a Portada d’Any Nou. Arcadi Oliveres, amb el seu estil clar, concís, directe, ens demostra que el frau té nom, que els responsables de la crisi tenen nom, que cal combatre el frau fiscal, que hi ha dirigents corruptes gaudint de fortunes majors que el deute extern dels seus països, que estam en mans de delinqüents, que les guerres es podrien evitar, que les armes es compren en el nord i es paguen en el sud, que les “pateres” són evitables.
Feliç any 2011. Desitjam que les paraules del nostre convidat d’avui col.laborin a formar part dels nostres propòsits per a aquest nou any.
Equip de redacció de la web


ATTAC Madrid no se identifica necesariamente con los contenidos publicados, excepto cuando son firmados por la propia organización.