“Democràcia Real Ja!”: Manifestació del 15 de maig

4 mayo 2011 | Categorías: Articles, Portada | 3.883 lecturas |

Damià Oliver – President d’ATTAC Mallorca

La indignació creix quan es constata el domini depredador d’uns pocs, que no s’acontenten mai, i d’uns servidors seus, polítics i mediàtics, que ens volen fer viure dins la mentida i l’engany per tal d’aconseguir, amb la menor resposta possible, els clars retrocessos en els drets i valors socials, laborals, democràtics i humans que ordenen les altes instàncies del capital financer i transnacional (això agrada en els mercats…idò s’ha de fer…això no…idò no).

L’exemple de les mobilitzacions de Tunísia i Egipte arriba a altres països amb règims clarament classificats com a dictatorials; però arriba també a països occidentals que, com ja hem dit, viuen, cada vegada més, dins la mentida i el servilisme a la dictadura dels mercats financers i de les transnacionals, que no esgoten mai les seves ànsies de negoci i poder.

Dins aquest marc, fora de partits polítics i de sindicats servils, es prepara a l’estat espanyol una manifestació de protesta i de reivindicació d’uns altres valors, molt diferents als monetaris. Una mostra de rebel.lió ciutadana en contra d’aquesta degradant situació. Es vol així obrir camí cap a una democràcia (govern del poble) real. Un camí que és en si mateix inacabable; però que segueix una direcció que és la contrària a la que ens volen fer seguir.

ATTAC Mallorca s’ha adherit a la campanya “Democràcia Real Ja!” que convoca manifestacions el proper 15 de maig a les principals ciutats de l’estat espanyol, a Palma també.

Ajuda a difondre la convocatòria i el manifest (informació a: www.democraciarealya.es).

Participa en la manifestació del diumenge 15 de maig (plaça d’Espanya de Palma a les 18:00)

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu