Menu

Cinefòrum: "La veritat sobre la crisi financera"

25 Maig, 2011 - ATTAC Mallorca, Notes de Premsa

Aquest dijous, 26 de maig, a l’Aula de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres (UIB) es farà un Cinefòrum, amb la projecció del documental Inside Job (Óscar al Millor Documental 2011, subtitulada), a les 16 hores, i un debat posterior, a partir de les 18 hores, al voltant de qui mou els fills […]

Aquest dijous, 26 de maig, a l’Aula de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres (UIB) es farà un Cinefòrum, amb la projecció del documental Inside Job (Óscar al Millor Documental 2011, subtitulada), a les 16 hores, i un debat posterior, a partir de les 18 hores, al voltant de qui mou els fills en la crisi actual.
Recordau:
16 h. Projecció: Inside Job
18 h. Debat obert amb la participació de Bernat Riutort (PTS), Ivan Murray (GIST), Maria del Pilar Barceló (ATTAC Mallorca).
Data: Dijous 26 de maig.
Lloc: Aula de Graus de l’Edifici Ramon Llull
Organitza: Grup de recerca Política, Treball i Sostenibilitat (PTS), i Grup d’Investigació de Sostenibilitat i Territori (GIST)

ATTAC Madrid no se identifica necesariamente con los contenidos publicados, excepto cuando son firmados por la propia organización.