Prou de repressió! el poble es mereix respecte

27 mayo 2011 | Categorías: Comunicats | 690 lecturas |

ATTAC ACORDEM condemna enèrgicament el desallotjament de l’acampada de Plaça Catalunya.

La brutalitat desplegada pels mossos d’esquadra i un explicitat pretext que atenta a la intel·ligència de la ciutadania ens fa demanar: quina mena de democràcia és en la que estem vivint?

Mentre les ocupacions de places i les manifestacions van ser als pobles del nord d’ Àfrica el govern aplaudia aquelles demostracions de demanda però, en canvi, no pot tolerar-les en casa nostra.

L’autoritat no es manifesta amb la repressió; sinó amb el respecte del poble, amb l’honestedat, amb el treball en favor del mateix i amb les polítiques que defensen als ciutadans, i que s’elaboren sobre la base dels seus drets inamovibles sancionats per la Constitució. Les forces de l’ordre i tots els polítics i governs han d’estar al servei del poble i no en la seva contra, perquè és ell qui els manté i contracta.

Comminem al Sr. Felip Puig a retornar en bon estat tots els estris «sostrets» de l’acampada als seus legítims propietaris.

Més a més exigim la dimissió del Sr. Felip Puig per la demostració que ha fet de la seva falta d’equitat i de competència.

Barcelona,  27 de maig

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu