Convocatòria de l’Assemblea d’entitats de la societat civil

23 octubre 2011 | Categorías: Comunicats | 775 lecturas |

L’assemblea formada per entitats de la societat civil, organitzada per fer front comú a les agressions i retallades del govern, convoca una reunió per dimarts dia 25 a les 20 h. al casal de Can Alcover, carrer San Alonso 24, Palma.

Companys i companyes,

Als darrers dies, més de vint entitats i associacions, ens hem reunit i parlat de la conveniència de fer un front comú a les agressions i retallades als drets socials i laborals que està duent a terme el Govern Balear.

Des de la consideració que la societat civil organitzada demana una resposta ferma i unitària per exigir una sortida de la crisi justa i equitativa que posi els interessos de les persones per damunt els dels mercats, sent inadmissible que el pes recaigui única i exclusivament sobre els més dèbils, s’ha acordat que la primera acció reivindicativa d’aquesta unitat social s’expressarà en una manifestació el proper dia 12 de novembre de 2011, que sortirà de la Plaça d’Espanya a les 18 hores.

Aquesta unió, que neix amb esperit de tenir una llarga continuïtat i conscients que la tasca que tenim per davant es llarga i complexa, continuarà treballant pel rebuig social a les polítiques que es duen a terme i per plantejar alternatives desenvolupant els següents punts:

Acord de mínims:

1. Es crea una assemblea formada per entitats de la societat civil organitzada per fer front comú a les agressions i retallades. Volem avançar cap un nou model que afavoreixi l’economia local i la diversificació dels sectors productius.

2. Les persones i els seus drets estan per damunt els interessos dels mercats. Reivindiquem una sortida a la crisi justa i equitativa.

3. Defensam els serveis públics i els drets socials i recuperar els perduts en els darrers mesos.

4. Defensam la tasca del teixit associatiu i denunciam la voluntat d’ofegar-lo econòmic i deslegitimar-lo.

5. Només la resposta ferma de tota la ciutadania pot canviar les coses. Convidam a la participació i acció ciutadana a construir una xarxa de suport als sectors i persones afectades.

Així mateix, també estem treballant per dotar aquesta unitat d’un funcionament àgil i participatiu al que convidam a unir-se i participar a la resta d’entitats i associacions.

Les entitats i associacions que en formen part actualment son:

Assemblea de Moviments Socials, Associació d’escriptors en Llengua Catalana (AELC), Associació Memòria de Mallorca, ATTAC Mallorca, CCOO, Federació de Corals de les Illes Balears, Federació de Pares i Mares de Mallorca (FAPA), Fòrum Social de Mallorca, GOB, GREC, Grup d’Educadors de Carrer i Treball amb Menors, Gremi de Llibreters de Mallorca, Grup Blanquerna, Joves de Mallorca per la Llengua, Jubilats per Mallorca, Moviment d’Escoles Mallorquines, Obra Cultural Balear, Paraula, centre de serveis lingüístics, Plataforma pel Tren de Llevant, STEI, Treballadors de RTV Mallorca, UGT, Unió de Pagesos, Unitat Cívica per la República.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

20 aniversari d’ATTAC España

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu