Dimarts ATTAC: “I ara, què?”

19 noviembre 2011 | Categorías: ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC, Notes de Premsa | 624 lecturas |

Dimarts ATTAC, la tertúlia d’ATTAC Mallorca, vos convida, el proper dimarts 22 de novembre a les 19.00 hores, a debatre el següent tema: I ara, què?.

Davant el resultat de les eleccions generals al Parlament espanyol del dia 20 de novembre (sigui aquest el que sigui), volem analitzar les dades i veure de reflexionar sobre les seves causes, possibles conseqüències i veure d’esbrinar què podem fer els ciutadans en front a la situació actual i la que es pugui derivar de tot el que està passant.

dimartsattacDimarts 22 de novembre, a les 19.00 hores. Cafè-Restaurant Plaça, 1a. planta. Pça Bisbe Berenguer de Palou, 1 – 1er. pis (“Plaça dels Patins”), Palma.

T’esperam!

Nota: Donat que el tema no ho permet, no s’adjunten articles per il·lustrar-lo, però pensam que estaria bé que els assistents que disposin de dades, informacions, comentaris publicats, etc., ho aportin a la reunió. Gràcies.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Campanyes d’ATTAC

 


 

 

ATTAC Mallorca dóna suport

ILP Renta Básica


CridaPAH


Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria de la reunió ordinària de socis d'ATTAC Mallorca, que es celebrarà el proper dijous 30 d'octubre, a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca (Francesc de Borja Moll, 10 Entl B . 07003‎ Palma‎ Illes Balears).

 


 

Membres d’ATTAC Mallorca

Arxiu