Dimarts ATTAC: Pausa

28 mayo 2012 | Categorías: ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC | 906 lecturas |

Amb motiu de l’arribada del bon temps, i aprofitant l’augment de l’activitat de protesta i reivindicació ciutadana als carrers, Dimarts ATTAC, la tertúlia d’ATTAC Mallorca, farà una pausa a les seves reunions fins al mes de setembre. Consideram que el moment actual demana reflexió personal i en comú, però també és fonamental l’acció ciutadana reivindicativa al carrer.

No obstant això, si durant aquests mesos les circumstàncies aconsellen organitzar tertúlies puntuals temàtiques, vos mantindrem informats al respecte. Mentres tant… Ens veiem als carrers i les places!
dimartsattac

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

ATTAC TV