Crida d’ATTAC Mallorca a la mobilització permanent

17 julio 2012 | Categorías: ATTAC Mallorca, Notes de Premsa | 769 lecturas |

ATTAC es posiciona contra les polítiques econòmiques criminals i vol engrescar la ciutadania perquè s’hi oposi i participi en la lluita.  Està en joc el benestar (i potser la supervivència) de la majoria per causa de la cobdicia d’una oligocràcia insolent, insociable i irresponsable. No queda més remei que sortir a manifestar el nostre rebuig a totes aquestes polítiques, sense por a la creixent i violenta repressió dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, perquè la unitat d’acció al carrer de tota la ciutadania compromesa és la millor defensa de la democràcia i dels drets socials i polítics que aquest govern il·legítim està atropellant de forma descarada.

ATTAC Mallorca fa una crida a la mobilització social permanent i convoca a tots els socis, amics i simpatitzants d’ATTAC a la manifestació ciutadana convocada per sindicats, organitzacions socials, grups de ciutadans, associacions d’usuaris, grups ecologistes, col·lectius professionals, etc., que tindrà lloc a la Plaça d’Espanya de Palma aquest proper dijous 19 de juliol, a les 19,30 h.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu