Dimarts ATTAC: Pausa per l’acte de presentació del llibre sobre els Serveis Públics

14 octubre 2012 | Categorías: ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC, Notes de Premsa | 1.027 lecturas |

dimartsattacATTAC Mallorca anuncia que dimarts 16 d’octubre no tendrem la tertúlia habitual i convida a tots els interessats a l’acte de presentació del llibre ”La privatización de los Servicios Públicos en España“ el proper dimecres 17 d’octubre, a les 19 h. al Club Diario de Mallorca. Contarem amb la intervenció d’Àngels Martínez Castells (economista de la Universitat de Barcelona, membre de l’organització catalana “Dempeus per la Salut Pública” i del Consell Científic d’ATTAC  Espanya) i Matteo Guainazzi (coordinador estatal de la comissió de Serveis Públics (SSPP) d’ATTAC Espanya). L’acte está organitzat per ATTAC Mallorca i serà presentat per Ricardo García Zaldívar, president d’ATTAC Espanya.

Pels que no pogueu assistir-hi, el dia següent, dijous 18 a les 12:30 h., també hi haurà un acte de presentació del llibre a la sala d’actes de l’edifici Ramon Llull del Campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB).  Col·labora: OCDS (Oficina de Cooperació, Desenvolupament i Solidaritat de la UIB).

 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu