Dimarts ATTAC: “La deriva del capitalisme i la salut mental”

15 mayo 2013 | Categorías: ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC | 1.747 lecturas |

Dimarts ATTAC, la tertúlia d’ATTAC Mallorca, vos convida el proper dimarts 21 de maig a les 19,00 h, a parlar del següent tema:

“La deriva del capitalisme i la salut mental”

¿És el capitalisme un estat alterat de consciència? ¿Sofrim els de abaix indefensió apresa? La majoria d’anàlisis i propostes de transformació  posen ènfasi en l’economia com a origen causal de les crisis, però els economistes, una vegada explicat el modus operandi dels actors econòmics, remeten a conceptes como confiança, depressió, cobdícia, que no són propis de la seva “ciència”. Aquesta vegada volem abordar el problema des del punt de vista de la salut (o insània) mental, per la qual cosa hem proposat el vídeo següent com a base dels nostres diàlegs:

Antoni Talarn: La deriva del capitalisme i la salut mental

 

També recomanam la lectura següent:

Los perversos efectos psicológicos del capitalismo salvaje Neoliberalismo, resistencia popular y salud mental, de James Petras.

 

Dimarts 21 de maig a les 19,00 h., Cafè-Restaurant Plaça, 1a. planta. Pça Bisbe Berenguer de Palou, 1 – 1er. pis (“Plaça dels Patins”), Palma.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Vinyetes

Crida

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu