ATTAC Mallorca dóna suport als docents en vaga per una educació pública de qualitat

26 septiembre 2013 | Categorías: ATTAC Mallorca, Comunicats, Notes de Premsa | 1.502 lecturas |

logo ATTAC MallorcaATTAC Mallorca es reivindica com un moviment d’educació popular dirigit a l’acció, i considera que la primera eina per a canviar el món és el saber ciutadà. ATTAC analitza, experimenta, organitza conferències, reunions públiques i participa de totes les manifestacions ciutadanes que ajudin a construir “un altre món possible”.

ATTAC Mallorca, des del primer moment de la seva formació, ha donat suport i ha participat activament en la Plataforma Crida, que va néixer com a resposta unitària als retalls en educació, reivindicant una escola pública, de qualitat, laica i en català.

Ara, ATTAC Mallorca recolza totalment l’actual vaga dels docents i la “marea verda” que aquests dies envaeix els carrers de totes les ciutats i pobles de les Illes Balears, com a resposta dels professionals de l’educació, dels pares i mares, i de tota la societat a la política educativa de l’actual Govern balear, màxim promotor de la degradació de l’escola pública, amb l’únic i constant argument del poder de les urnes, però que, aquest dies, s’ha vist que no es tradueix en una representació de la majoria social, i que posa en solfa l’estat de dret.

Per tot això, ATTAC Mallorca fa una crida a la responsabilitat i la consciència dels ciutadans per la defensa dels béns comuns i, en aquest cas, de l’escola pública, de qualitat, laica i en català, i demana a tota la població que participi en la manifestació en suport a la vaga indefinida dels docents, el pròxim diumenge 29 de setembre, a les 18 h., a la Plaça d’Espanya.

El recorregut de la manifestació serà el següent: Plaça d’Espanya – Avingudes – Passeig Mallorca – Jaume III – Born – Plaça de la Reina.

Per a més informació es poden consultar els següents enllaços:

http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/

http://plataformacrida.blogspot.com/

http://contrainfo.cat/

Facebook:

Contra la Imposició, defensem l’educació: Manifestació en suport a la vaga indefinida

Grupo de suport a la vaga dels docents

Plataforma Crida

Twitter:

@Assembleadocent

@PlataformaCrida

 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu