Jornades entorn a la LOMCE

15 noviembre 2013 | Categorías: ATTAC Mallorca, Notes de Premsa | 944 lecturas |

Els propers dies 15 i 16, divendres horabaixa i dissabte dematí, a l’edifici de Sa Riera de Palma se celebraran unes jornades entorn a la nova llei d’educació, la LOMCE, organitzades per la Plataforma Crida i el Front comú antiLOMCE que agrupa més de quaranta entitats (partits polítics, sindicats, associacions,..) entre les quals es troba ATTAC.

Tothom ha viscut a ca nostra el que estem patint ja, abans d’hora, amb les anticipacions de la LOMCE que el nostre Govern ha fet imposant retalls, decrets com el TIL, llei de convivència, sancions a directors de centre,… entre altres.

Aquestes jornades suposen alguna cosa més que analitzar i debatre entorn a una llei que ningú vol, i entendre’n el per què; poden suposar també una mostra de força, de contundència i d’afirmació conscient i activa de l’oposició, que continua endavant, dels ciutadans d’aquesta illa contra una política injusta, antidemocràtica i regressiva que pretén acabar amb una educació pública de qualitat, laica i en català.

I per això necessitem la vostra presència i us encoratgem a assistir a aquestes jornades, gratuïtes, pensades per a tothom i obertes a la ciutadania en general, perquè l’EDUCACIÓ ÉS COSA DE TOTS i tots estem obligats a defensar-la.

 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu