Comunicat de suport als/les encausats/des per la Conselleria d’Educació

9 abril 2014 | Categorías: Educació, Serveis Públics | 614 lecturas |

Les més de trenta organitzacions que composem l’ ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS a Mallorca expressam la nostra solidaritat a les persones encausades per ocupar la Conselleria d’Educació ara fa dos anys.

Davant l’inici del judici penal, mostrem el nostre rebuig a les mesures que des del Govern Bauzà es volen dur endavant, imputant persones que van efectuar una protesta pacífica en defensa d’un dret fonamental: el dret a l’educació.

Entenem que l’ocupació d’un edifici públic, en aquest cas, el d’un edifici de l’administració autonòmica es va fer com una actuació en el marc de la involució i les retallades patides pel sistema educatiu espanyol i de les Illes Balears, que ha provocat una resposta massiva de la societat reclamant una educació pública, de qualitat i en català.

Des de l’Assemblea de Moviments Socials fem públic tot el nostre suport als companys encausast per la Conselleria d’Educació, perquè assistim cada vegada més a actuacions repressives per part del govern del Partit Popular de les Illes, limitant contínuament la llibertat de poder-nos expressar.

Pensam que actuacions com la dels estudiants, mereixen tot el nostre suport, perquè han demostrat que a vegades fa falta enfrontar-se als poders que ens mal-governen, ja que no tenen cap intenció de rectificació ni diàleg.

http://www.forumsocialdemallorca.org/assemblea-mov-socials/a-moviments-socials/

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu