Les Balears es tornen a mobilitzar contra el drecret de llengües amb una marxa de 30 quilòmetres entre Inca i Palma

13 abril 2014 | Categorías: Educació, Notes de Premsa, Serveis Públics, Vídeos | 898 lecturas |

324/ TV3

L’Assemblea de Docents ha tornat a mobilitzar professorat i famílies senceres per demanar una educació pública de qualitat i contra la TIL, el decret de llengües aprovat pel govern del PP. La “marea verda” ha recorregut una trentena de quilòmetres en una marxa que ha començat aquest dissabte al matí a Inca i ha acabat al capvespre a Palma.

Vídeo de la Marxa: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5021731

39.700.000 passes han estat les que s’han fet per cobrir un trajecte entre Inca i Palma. Al migdia s’ha fet una pausa al municipi de Santa Maria per dinar. La Unió de Pagesos i la cooperativa Coanegra han col·laborat facilitant beguda i fruita als participants. Al llarg de l’itinerari s’han fet cinc aturades per anar sumant gent. I s’ha aconseguit: més de 6.000 s’han sumat a la iniciativa.

Els organitzadors han comentat que eren els primeres sorpresos de veure la resposta de la gent. Shan queixat de la falta de resposta del govern de José Ramón Bauzá per no voler-se asseure a parlar amb ells, mentre pacta amb la concertada una rebaixa de l’aplicació del decret de trilingüisme a l’ESO, segons ells perquè s’ha constatat el fracàs en la seva aplicació.

Gairebé sis hores després de començar la marxa, la “marea verda” ha arribat al Parc de les Estacions a Palma, per recórrer el centre de la ciutat, fins arribar de nou al Passeig de Born.

La "marea verda" ha recorregut 30 quilòmetres per deixar clar el rebuig al decret de llengües.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu