Les Balears es tornen a mobilitzar contra el drecret de llengües amb una marxa de 30 quilòmetres entre Inca i Palma

13 abril 2014 | Categorías: Educació, Notes de Premsa, Serveis Públics, Vídeos | 866 lecturas |

324/ TV3

L’Assemblea de Docents ha tornat a mobilitzar professorat i famílies senceres per demanar una educació pública de qualitat i contra la TIL, el decret de llengües aprovat pel govern del PP. La “marea verda” ha recorregut una trentena de quilòmetres en una marxa que ha començat aquest dissabte al matí a Inca i ha acabat al capvespre a Palma.

Vídeo de la Marxa: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5021731

39.700.000 passes han estat les que s’han fet per cobrir un trajecte entre Inca i Palma. Al migdia s’ha fet una pausa al municipi de Santa Maria per dinar. La Unió de Pagesos i la cooperativa Coanegra han col·laborat facilitant beguda i fruita als participants. Al llarg de l’itinerari s’han fet cinc aturades per anar sumant gent. I s’ha aconseguit: més de 6.000 s’han sumat a la iniciativa.

Els organitzadors han comentat que eren els primeres sorpresos de veure la resposta de la gent. Shan queixat de la falta de resposta del govern de José Ramón Bauzá per no voler-se asseure a parlar amb ells, mentre pacta amb la concertada una rebaixa de l’aplicació del decret de trilingüisme a l’ESO, segons ells perquè s’ha constatat el fracàs en la seva aplicació.

Gairebé sis hores després de començar la marxa, la “marea verda” ha arribat al Parc de les Estacions a Palma, per recórrer el centre de la ciutat, fins arribar de nou al Passeig de Born.

La "marea verda" ha recorregut 30 quilòmetres per deixar clar el rebuig al decret de llengües.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria a reunió ordinària d'ATTAC Mallorca, que se celebrarà dilluns 2 de setembre de 2019 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca.

LLOC: Seu d’ATTAC Mallorca, carrer Francesc de Borja Moll, 10, entresòl B, Palma.

Arxiu