Comunicat de Jubilats per Mallorca

15 mayo 2014 | Categorías: Educació, Moviments Socials, Serveis Públics | 677 lecturas |

COMUNICAT

La Junta directiva de Jubilats per Mallorca, reunida a Can Alcover dia 13 de maig de 2014, ha acordat expressar públicament el seu suport a l’acció de Jaume Sastre, docent en vaga de fam contra la política educativa del Govern Balear.

La valenta acció d’en Jaume Sastre, qui demana que el govern obri negociacions amb l’assemblea de docents, s’emmarca dins la lluita en defensa de l’escola pública, cohesionadora i de qualitat.

(Pública i que no escatimi la participació de pares, mares, alumnes i docents; cohesionadora i per tant en la llengua pròpia de les nostres illes, que a més de fer justícia contra la persecució que ha patit durant segles, salvi els alumnes de situació social més precària de patir la síndrome d’identitat nacional; i de qualitat i, per tant, orientada per la gent que sap l’ofici i que hi treballa, i no dirigida amb objectius partidistes per una consellera que reconeix públicament que no en sap gaire més que qualsevol persona que hagi anat a escola).

Aquesta decidida acció d’en Jaume Sastre potencia i posa braó a la lluita que l’Assemblea de Docents, la Plataforma Crida, la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes, la Junta de Personal Docent i els sindicats que la formen (STEI, CCOO, UGT, ANPE), i les altres entitats i gent que s’hi han ajuntat, duen des del curs passat contra la imposició del TIL, invent antipedagògic que el govern Balear se va empescar contra la llengua pròpia d’aquest territori, quan va veure que la majoria de pares d’alumnes elegia ensenyament en català per als seus fills.

Essent que els objectius d’aquesta lluita formen part dels nostres objectius

MOLTES GRÀCIES, JAUME SASTRE

 

Junta directiva de l’associació Jubilats per Mallorca

 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria a reunió ordinària d'ATTAC Mallorca, que se celebrarà dilluns 2 de setembre de 2019 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca.

LLOC: Seu d’ATTAC Mallorca, carrer Francesc de Borja Moll, 10, entresòl B, Palma.

Arxiu