Assemblea de Docents: Ara va de bo! Dia 29 a les 18h Assemblea General Oberta a Porreres

28 agosto 2014 | Categorías: Educació, Notícies, Serveis Públics | 789 lecturas |

Tombant cap el darrer quart de vacances d’estiu és l’hora de començar a encalentir motors. Si bé tots plegats hem seguit actius, ens volem assegurar que de cara al curs que ve començam més forts i organitzats que mai. Per aquest motiu el dia 29, a les 18h, a l’Auditori de Porreres hi haurà l’Assemblea de final d’estiu. Com a n’aquesta Assemblea oberta decidirem coses importants és imprescindible que vingueu tots els que pogueu.

El curs que ve es preveu molt intens i ple de reptes. Ja sabeu que a l’Assemblea hem funcionat a base de comissions que es coordinen per dur endavant tot allò que decidim tots plegats a les assemblees generals. A mesura que ha anat passant el temps el volum de feina ha crescut, i cada vegada s’ha anat incorporant més gent, cadascú en aquell àmbit què més li ha cridat l’atenció o més l’estimulava.

Ara és el moment de reorganitzar-nos, d’incorporar més gent a la feina activa dins l’assemblea. Segur que molts de vosaltres teniu moltes coses a aportar i que la vostra tasca serà necessària per avançar cap a una resolució satisfactòria del conflicte. Si teniu ganes de participar activament, no ho penseu pus: emplenau el qüestionari o enviau un correu i triau la comissió des d’on penseu que podeu treballar millor.

Tots i totes sóm necessaris. No ens podem permetre no aportar el nostre granet d’arena a la lluita col·lectiva!!
Qüestionari d’inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/1Ftg8vmMNltflPxq_5fnvJJhX7U0bEgl3tzEp5IIKr2k/viewform

Informació http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/p/blog-page_19.html

HI HA LLUM AL FINAL DEL TÚNEL, I ÉS VERDA

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria de la reunió ordinària de socis d' ATTAC Mallorca, que se celebrarà el Dilluns 17 de desembre de 2018 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca (Francesc de Borja Moll, 10 Entl B . 07003 Palma Illes Balears).
HORA: 18:30h (en primera convocatòria) i 19:00h (en segona convocatòria)

LLOC: Seu d’ATTAC Mallorca, carrer Francesc de Borja Moll, 10, entresòl B, Palma.

Arxiu