Plataforma de Mallorca NoalTTIP

4 septiembre 2014 | Categorías: ATTAC Mallorca, Moviments Socials, Portada | 1.185 lecturas |

Benvolgudes companyes i companys,

el Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç i Inversió (TTIP) que s’està negociant a Brussel·les per l’elit econòmica i política dels Estats Units i Europa, a esquena de la ciutadania i dels seus representants elegits democràticament, amenaça els nostres drets socials, laborals, democràtics, i posa en perill la nostra salut, la qualitat de la nostra alimentació, l’equilibri mediambiental i la prestació de serveis públics. L’objectiu d’aquest tractat és, en gran mesura, amb la disculpa de la reducció d’aranzels i l’eliminació de les anomenades “barreres no aranzelàries”, negociar a la baixa totes les regulacions que protegeixen la nostra salut, drets socials i el nostre clima.

I aquest no és l’únic tractat que s’està negociant: el TISA, que busca l’absoluta privatització i desregulació dels serveis públics; i el CETA, similar al TTIP, que s’està negociant amb el Canadà.

Encara som a temps de parar-los, i des d’ATTAC Mallorca us convidam a participar en una reunió el dia 8 de setembre a les 19 hores a l’Ateneu Pere Mascaró, Carrer General Riera n. 3, segon pis A.

L’Objectiu és posar en marxa una Plataforma de Mallorca NoalTTIP, com s’estan creant a tota Espanya i a la Unió Europea que aglutini diverses organitzacions socials, sindicals i polítiques a fi de conscienciar a la ciutadania sobre el risc que correm.

Esperant la vostra assistència, us saluda cordialment

ATTAC Mallorca

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Vinyetes

Crida

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu