Conferència de Tasio Urra Urbieta a la biblioteca de Vinaròs

24 noviembre 2014 | Categorías: Estatal, Justícia Fiscal y Financiera Global, Multimèdia, Opinió, Vídeos | 855 lecturas |

Alícia Coscollano - www.lacalamanda.com

05/09/2014

El professor i escriptor José Anastasio Urra Urbieta ofereix la conferència ‘Del paradigma del creixement al paradigma del desenvolupament’ davant una sala d’actes repleta de gom a gom.

“L’escalfament global és inequívoc”

“Què ens pot ajudar? Ens pot ajudar un canvi cultural: recuperar la biologia i l’ecologia dins del marc de l’economia”.

El professor i escriptor José Anastasio Urra Urbieta va aconseguir fascinar ahir divendres [05/09/2014] a la tarda als assistents a la conferencia ‘Del paradigma del creixement al paradigma del desenvolupament’ , organitzada per la Plataforma Antifracking Comarques de Castelló, La Calamanda, Ecologistes en Acció, No a la Mat i l’Assemblea ciutadana de Vinaròs. La conferència va estar conduïda per Alícia Coscollano (La Calamanda), la qual va destacar alguns dels trets més destacats de la trajectòria del doctor Urra, Doctor Europeu en Organització d’Empreses, director del màster en Consultoria Estratègica de la Universitat de València i professor titular de la citada Universitat. Urra Urbieta manté una relació afectiva amb aquesta zona, ja que els seus pares van traslladar-se des del país Basc fins al Maestrat, obrint les portes d’un restaurant primer a Peníscola i posteriorment a Benicarló, l’any 1984, per la qual cosa el doctor Urra va cursar estudis a la ciutat veïna establint vincles afectius amb persones de diferents indrets de la comarca. Urra és l’autor del llibre Las mentiras de la crisis, volum signat amb el pseudònim Jokkin Zabala en un homenatge personal al jove estudiant que es va suïcidar al País Basc ara fa uns anys a conseqüència del bullyng.

José Anastasio Urra es miembro de JUFFIGLO, Comisión Justicia Fiscal y Financiera Global de ATTAC España

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu