Dia dels emmordassats

13 febrero 2015 | Categorías: Notes de Premsa | 637 lecturas |

El proper dissabte 14 de febrer, a les 12:00h, el grup de voluntaris de Greenpeace de les Illes Balears a Mallorca realitzarà l’activitat “Día de los AMORdazados” a la plaça Espanya de Palma.

Estarem allí per mostrar el nostre descontentament amb l’anomenada Llei Mordassa, que suposa, sense cap dubte, un atemptat contra els drets ciutadans més bàsics, impensable en una societat democràtica.

Les nostres úniques armes seran els petons, convidarem a la ciutadania, associacions i partits polítics a prendre una fotografia donant un petó amb una mordassa posada.
Porta la teva pròpia mordassa i vine amb nosaltres a celebrar aquest “Dia dels emmordassats”. D’aquesta manera ens sumem a les convocatòries que el col·lectiu No Som Delicte, al costat d’altres associacions, està realitzant per a aquest dia en diferents ciutats d’Espanya.

Les imatges que es prenguin es mouran per xarxes socials per donar-li la major visibilitat possible. T’agraïm la difusió que puguis donar a aquest esdeveniment, i us demanem que convidis a tots els teus contactes.

T’esperem!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria a reunió ordinària d'ATTAC Mallorca, que se celebrarà dilluns 2 de setembre de 2019 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca.

LLOC: Seu d’ATTAC Mallorca, carrer Francesc de Borja Moll, 10, entresòl B, Palma.

Arxiu