Concentració a Palma de les Marxes per la Dignitat

18 marzo 2015 | Categorías: Moviments Socials, Notes de Premsa | 1.144 lecturas |

La Plataforma “Marxes Dignitat Mallorca” convoca a una CONCENTRACIÓ, dissabte dia 21 a les 18:00 a la Plaça d’Espanya. Estarem presents totes les Marees: verda, blanca, negre, color taronja, etc. per reivindicar:

Pa, sostre, treball i drets democràtics dels pobles!!

Des de les Marxes de la Dignitat Mallorca, donam suport i recolzament a la convocatòria a nivell estatal, de la marxa cap a Madrid el 21 de Març, després d´un any amb la històrica convocatòria de les marxes per la dignitat 22M, on es va mobilitza més de un milió de persones a la ciutat de Madrid, entorn a una protesta reivindicativa sense precedents dins la historia de les lluites, creiem que hem de continuar amb la lluita, protesta i organitzar les marxes, cap un calendari de protestes davant els governs retalladors i les imposicions de la Troika.

Encara que hi ha un nou cicle electoral i comicis d’aquí a poc en Maig, hem de continuar amb la protesta i demanda del compliment dels drets socials, laborals, democràtics de la societat. Per això entenem que les illes, han de tenir la seva experiència en les marxes, que vagi cap organitzar veritablement unes marxes arreu del territori, baix el programa que defensem en el moviment de les marxes per la dignitat.

Es uneix a tots els moviments socials, marees, entitats socials i la majoria social treballadora, la lluita i defensa de uns drets comuns per la dignitat de les persones; Pa, sostre, treball i llibertats democràtiques dels pobles. Per això aquest 21M, de lluita a nivell estatal, aquí també tindrà un repercussió degut a la concentració de dia 21 de Març a les 18:00 en Plaça Espanya, donant el suport de les accions de la Marxa per la Dignitat, animant a participar hi ha organitzar les properes manifestacions, accions i lluites que vol aglutinar les marxes.

Ens trobem davant una situació extremadament difícil, una situació límit, d’emergència social, que ens convoca a donar una resposta col·lectiva i massiva de la classe treballadora i els pobles. També creiem que la lluita unitària, ha de tenir un pes important la joventut, la capa social més sensible, davant un futur incert condemnat a patir la continuïtat del sistema capitalista, la joventut ha de tenir cabuda i organitzar-se per lluita en un front únic, estudiants, joves precaris, treballadors, totes i tots units en un front únic com pot ser les lluites i reivindicacions defensades de forma incondicional dels drets socials, laborals i democràtics.

Pa, sostre, treball i drets democràtics dels pobles!!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu