Menu

Plataforma NoalTTIP Mallorca

15 Abril, 2015 - Notes de Premsa

Plataforma NoalTTIP Mallorca Programa de la jornada de dissabte 18 d’abril: “Defensem els nostres mercats locals” Concentració a l’espai de la Plaça de l’Olivar a les 11:00: On hi haurà la representació de “personatges” i corporacions d’influència mundial, acompanyat d’actuacions musicals. Es farà un recorregut pel carrer de Sant Miquel, carrer Oms i finalment a […]

Plataforma NoalTTIP Mallorca
Programa de la jornada de dissabte 18 d’abril:
“Defensem els nostres mercats locals”
Concentració a l’espai de la Plaça de l’Olivar a les 11:00:
On hi haurà la representació de “personatges” i corporacions d’influència mundial, acompanyat d’actuacions musicals. Es farà un recorregut pel carrer de Sant Miquel, carrer Oms i finalment a la Plaça de Patins, Mercat Ecològic, on tindrà lloc l’acte final.
Cada entitat de la Plataforma ha de fer la seva difusió i convocatòria.
Durada estimada fins a les 13:00.

ATTAC Madrid no se identifica necesariamente con los contenidos publicados, excepto cuando son firmados por la propia organización.