Vine a fer visible el Tractat de Troia a Palma!

18 junio 2015 | Categorías: Notes de Premsa | 1.025 lecturas |

Plataforma No al TTIP Mallorca

Un gran Cavall de Troia, de 8 metres d’alçada, visita l’Estat espanyol per a denunciar el TTIP.

I aquest dissabte, 20 de juny, el tindrem a Palma! 

El Tractat Transatlàntic de comerç i inversions entre Estats Units i la Unió  Europea (TTIP, segons les sigles en anglès) és el nou Cavall de Troia dels nostres temps. D’aquesta manera el va representar l’associació Amics de la Terra durant una acció de denúncia amb un cavall inflable de 8 metres d’alçada. Des de l’estiu de 2014, està recorrent Europa i ja ha visitat 10 països. A començament de juny ha iniciat la seva gira per l’Estat Espanyol i visitarà 10 ciutats on es faran diferents activitats. Amb aquesta escenificació es vol significar el TTIP com un Cavall de Troia de les transnacionals i per a això es demana als europarlamentaris/ies que es posicionin en contra d’aquest tractat i a favor de la ciutadania que representen.

Aquesta setmana, la Plataforma No al TTIP Mallorca i Amics de la Terra rebem el Cavall de Troia Palma: la cita és el pròxim dissabte 20 de juny al Parc de les Estacions durant tot el dia. Hi haurà diferents activitats i s’explicarà com s’està negociant el TTIP en silenci, ja que per això sorgeix l’associació amb el Cavall de Troia com exemple del secretisme i opacitat que envolta les seves negociacions. Us convidem a participar en aquesta acció de denúncia i a fer ben visible el vostre rebuig al tractat.

Ja hem aconseguit trencar el silenci mediàtic!

feu click aqui per veure el que ens explica Iñaki Gabilondo sobre aquest tractat

 

noalttipmallorca@gmail.com

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu