ATTAC Acordem: Cicle Globalització, govern dels mercats. Com recuperar la sobirania popular?

Cicle Globalització, govern dels mercats. Com recuperar la sobirania popular?

Octubre – desembre 2015

Dilluns 19 d’octubre

Xerrada-debat Globalització i comerç internacional amb:

- Juan Hernández Zubizarreta, Professor de la Universitat del País Vasc i president del Tribunal Permanente de los Pueblos.

- Octavio Rosas, Professor de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic.

Hora: 19:00 hores.

Lloc: Centre Cívic la Sedeta. C/ Sicília 321 a Barcelona

Metro Joanic (línia 4) i Sagrada Família (línies 2 i 4) i busos 20, 45, 47 i H8.

Organitzen: ATTAC Acordem i la Campanya Catalunya No al TTIP. Amb la col.laboració del Centre Cívic La Sedeta.

El món travessa un canvi ineludible d’època. El coneixement i la tecnologia han creat enormes possibilitats de desenvolupament per a l’ésser humà i no obstant això la felicitat se’ns escapa per esquerdes d’insatisfacció i insolidaritat. Mai havia existit tanta producció i comerç, al mateix temps que es priva a milions de persones de treball assalariat i de l’accés al necessari. Mai la sobirania del príncep i del poble s’havien prostrat tant davant del vedell d’or del mercat. Mai abans

nombrosos recursos del planeta havien estat en risc d’extinció, ni tantes persones havien hagut de desplaçar-se per guerres, misèria o malalties. Mai havien existit tantes democràcies, mentre la desigualtat s’accentua obscenament.

El fonamentalisme capitalista, en la seva metàstasi neoliberal, és qui governa en les últimes dècades la nau global, exposant-la a riscos de conseqüències inimaginables. Necessitem conèixer els seus mecanismes sistèmics si volem construir alternatives que ens ajudin a aixecar una nova globalització, aquesta vegada de tarannà emancipatori. Sabrem enfrontar-nos i plantar cara davant els reptes polítics i socials que es necessiten per a això? Iniciem la tasca de desmuntar aquest sistema depredador, és absolutament necessari doncs la societat i la pròpia vida al planeta estan en joc.

ATTAC Acordem programa amb gran entusiasme aquest cicle sobre la Globalització durant el present any 2015. Us convidem a assistir a aquestes sessions, d’inestimable valor, però de gratuïtat absoluta.

CARTELL 19 OCTUBRE

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

20 aniversari d’ATTAC España

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu