Concert “Música per al Sàhara”

31 marzo 2016 | Categorías: Notes de Premsa | 1.003 lecturas |

L’ Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears organitza la segona edició de “Música per al Sàhara”, un concert solidari en benefici dels infants refugiats sahrauís, que tindrà lloc el diumenge 17 d’abril, a les 18 h al Teatre Xesc Forteza (Plaça Miquel Maura, 1. Barri de la Calatrava, Palma).

“Un viatge de sons i danses del món” ens mostrarà la vida a través dels ulls d’un jove sahrauí. Petits i grans al piano seran la base del concert, acompanyats en aquesta ocasió, per orquestra, cançó lírica i romàntica, coreografia contemporània i moderna i… una mica de soul, pop i rock!

Alumnes i professionals col·laboren solidàriament en aquest acte per difondre el programa Vacances en Pau, organitzat per l’AAPSIB, pel qual 95 nins i nines sahrauís podran passar el proper estiu a les nostres illes per a la millora de la seva salut.

Donatiu voluntari de 8€, el qual es pot fer a porta, encara que ens serà d’utilitat, per organitzar els assistents, si el voleu fer per avançat al número de compte ES75.2100.0774.0302.0004.7906 (Indicant concepte “Concert”).

S’admeten també donatius “Fila 0″ si no podeu assistir.

Obrim portes a les 17:30h. Seients no numerats.

No us el podeu perdre!

ACOMPANYA’NS EN AQUEST VIATGE DE SONS I DANSES DEL MÓN!

 

Cercam famílies d’acollida. Per més informació: www.vacancesenpau.wordpress.com
971.728.839

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

20 aniversari d’ATTAC España

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu