Projecció del documental “Corrupción, el organismo nocivo”

1 abril 2016 | Categorías: ATTAC Mallorca, Notes de Premsa | 863 lecturas |

ATTAC Mallorca

La corrupció és un dels pitjors atacs a la democràcia i també a la nostra economia ja que els diners que entren en el circuit de la corrupció simplement desapareixen mentre proliferen els retalls en el sector públic i creix la desigualtat i la pobresa.

Tots ho sabem; estem cansats de sentir-ho. I malgrat els casos que veiem cada dia, res s’ha fet que pugui evitar que en sorgeixin de bell nous.

Es fa necessari combatre la indiferència que tot plegat pot arribar a provocar o el desconeixement del com i el perquè es genera realment, perquè només coneixent la realitat podrem canviar-la.

Hem de reaccionar, denunciar i solidaritzar-nos amb les persones que, a pesar dels riscos personals i professionals, amb valentia i de vegades en solitari, s’enfronten a ella. Però la lluita no pot ser individual. Només una àmplia mobilització social pot propiciar que les coses canviïn.

El documental “Corrupción: el organismo nocivo” ens permet conèixer millor el seu transfons i plantejar-nos quines opcions tenim els ciutadans per enfrontar-nos-hi.

A ATTAC ens interessa la implicació de les persones, no la indiferència ni el sentiment d’impotència. És urgent que ens plantegem, individualment i de manera col·lectiva, què podem fer contra aquesta característica perversa del sistema, perquè ATTAC situa la democràcia en el centre de qualsevol procés de transformació social per avençar cap a un altre món possible.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria a reunió ordinària d'ATTAC Mallorca, que se celebrarà dilluns 2 de setembre de 2019 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca.

LLOC: Seu d’ATTAC Mallorca, carrer Francesc de Borja Moll, 10, entresòl B, Palma.

Arxiu