Sahrauís: els nostres refugiats

15 junio 2016 | Categorías: Notes de Premsa | 879 lecturas |

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, com entitat sensibilitzada amb el drama dels refugiats a Europa i al món, i que treballa directament amb població refugiada, organitza la conferència “SAHRAUÍS: ELS NOSTRES REFUGIATS” en commemoració amb el Dia Mundial dels Refugiats.

La conferència tindrà lloc el dilluns20 de juny, a les 18:30h a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears (C/ La Rambla, 10, Palma), i serà impartida per:

  • Javier Canivell; advocat de CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat) a Euskadi; una organització amb més de 30 anys d’experiència, que treballa en la defensa i promoció dels Drets Humans de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional i/o en risc d’exclusió social.
  • Hassanna Aalia; refugiat i activista sahrauí dels Territoris Ocupats del Sàhara Occidental, que fou condemnat a cadena perpètua per un tribunal militar marroquí per participar en el Campament de la Dignitat de Gdeim Izik, que el 2010 va congregar als afores d’Al-Aaiún (capital del Sàhara Occidental) a més de 20.000 sahrauís, convertint-se en el campament de protesta pacífica més important de la història. Hassanna donarà testimoni de la lluita diària dels activistes sahrauís als Territoris Ocupats i de la seva experiència al nostre país com a sol·licitant d’asil polític.

En acabar ens unirem a la manifestació pels refugiats convocada per diverses entitats a les 20h davant la seu del Col.legi d’Advocats i que finalitzarà a la Delegació de Govern.
Vos hi esperam!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

20 aniversari d’ATTAC España

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu