Presentació del llibre: “Cartografía de la ciudad capitalista. Transformación urbana y conflicto social en el Estado español”

5 enero 2017 | Categorías: ATTAC Mallorca, Notes de Premsa | 2.269 lecturas |

ATTAC Mallorca

ATTAC Mallorca ha organitzat la presentació del llibre coordinat pel “Grupo de Estudios Antropológicos La Corrala” que es titula Cartografía de la ciudad capitalista. Transformación urbana y conflicto social en el Estado español. L’acte serà el proper dia 18 de gener, a les 19:30 hores, a la llibreria Agapea. Intervindran Ivan Murray i Marc Morell, antropòleg social, autor del capítol referent a Palma.

El llibre descriu, partint de nou ciutats de l’Estat (Palma inclosa), el model de ciutat que s’està desenvolupant propiciat per les lògiques del capitalisme actual, una ciutat mercantilitzada i planificada per a extreure beneficis per al capital, prescindint de les necessitats dels qui l’habiten, i vol ser a la vegada una contribució a la reflexió crítica però també una eina per a l’acció política.

Pensam que vos pot interessar.

Salutacions cordials.

ATTAC Mallorca

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV