Concentració per la llibertat dels presos polítics sahrauís de Gdeim Izik

20 enero 2017 | Categorías: Estatal, Moviments Socials | 554 lecturas |

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears us convida a:

Concentració per la llibertat dels presos polítics  sahrauís de Gdeim Izik. Dilluns, 23 de gener, 19.30 h. Plaça de CortPalma.

Amb motiu del judici als presos sahrauís de Gdeim Izik el proper dilluns 23 de gener, la xarxa de solidaritat amb el poble sahrauí convoca concentracions a tot l’Estat per denunciar la il·legalitat d’aquest judici.

Els 24 joves defensors dels Drets Humans detinguts el mes de novembre de 2010 per part de les forces policials i militars marroquines en el violent desmantellament del Campament de la Dignitat (Gdeim izik) van ser jutjats el 2013 sense garanties per un Tribunal Militar marroquí i condemnats a penes de presó que arriben als 30 anys. Després de la pressió exercida internacionalment, es va assenyalar com a data el passat 26 de desembre per a un nou judici, aquest cop Civil, que ha estat ajornat pel proper 23 de gener en una evident estratègia de desgast per part de les autoritats marroquines.

L’AAPSIB anima tothom a participar d’aquesta mobilització a Palma per, entre tots i totes, mostrar la màxima força i pressionar per a què els presos polítics siguin alliberats.

LES NACIONS UNIDES HAN DE PROMOURE I PROTEGIR ELS DRETS HUMANS DEL POBLE SAHRAUÍ.

LLIBERTAT PER A TOTS ELS PRESOS POLÍTICS SAHRAUÍS.

AL SÀHARA OCCIDENTAL NO PODRÀ HAVER-HI PAU NI ACORD POLÍTIC VIABLE SENSE ATENDRE ELS DRETS HUMANS I UNA REPARACIÓ PER A LES VÍCTIMES

PROU EXCUSES!!!

PAU, JUSTÍCIA I LLIBERTAT
PEL POBLE SAHRAUÍ

Pregam la màxima difusió per xarxes i entre els vostres contactes

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Vinyetes

Crida

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu