“Música pel Sàhara. Units per les estrelles”

20 marzo 2017 | Categorías: Estatal, Notícies | 452 lecturas |

Benvolguts, benvolgudes;

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears organitza la tercera edició de “Música pel Sàhara”, un concert solidari en benefici dels infants refugiats sahrauís, que tindrà lloc el diumenge 2 d’abril, a les 18 h al Teatre Xesc Forteza (Plaça Miquel Maura, 1. Barri de la Calatrava, Palma).

Alumnes i professionals col·laboren solidàriament en aquest acte per a la recerca de famílies d’acollida del programa Vacances en Pau, organitzat per l’AAPSIB, a través del qual 96 nins i nines sahrauís podran passar el proper estiu a les nostres illes per a la millora de la seva salut i fer sensibilització de la causa sahraui per aconseguir tot el suport tant necessari en el procés d’aconseguir justícia per aquest pobl

A “Units per les estrelles” experimentarem la vivència d’una nina refugiada sahrauí en el seu primer viatge a Mallorca amb el programa Vacances en Pau. Sota la direcció de Margarita Yern Pomar, actuaran alumnes, intèrprets, músics i professors de l’Escola DospuntDos, amb cançó lírica i romàntica, coreografia contemporània i moderna i… una mica de música soul.

Donatiu voluntari de 8€, es pot fer a porta o al número de compte ES75 2100 0774 0302 0004 7906 (Indicant concepte “Concert”). Si ho feis per avançat ens serà de gran utilitat per organitzar els assistents.S’admeten també donatius “Fila 0″ si no hi podeu assistir.

Obrim portes a les 17:30h. Seients no numerats.
No us el podeu perdre!

¡Os esperamos en este nuevo reto!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu