Associació d’Amics del Poble Sahrauí

2 junio 2017 | Categorías: Moviments Socials | 395 lecturas |

Benvolgudes i benvolguts amigues i amics,

Aquest mes de maig l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears compleix 30 anys des de la seva fundació al 1987.

Per aquest motiu hem organitzat un acte de celebració pel proper dissabte, 3 de juny, al qual, donada la seva importància, ens agradaria molt que ens hi acompanyéssiu. Serà una trobada per recordar la feina feta i el suport que, entre tots i totes, hem donat i seguirem donant al poble sahrauí, fins que arribi el dia que aquest poble germà pugui decidir el seu futur mitjançant el referéndum d’autodeterminació i viure amb llibertat.

L’acte començarà a les 19h a l’auditori del Centre de Cultura de Sa Nostra (C/Concepció, 12), on comptarem amb la presència de la Sra. Jira Boulahi, Delegada del Front Polisario per Espanya. L’acte comptarà amb un ball a càrrec de joves sahrauís i acabarà amb l’actuació musical de Marian Lush.

Seguidament, a les 21.30h, pels qui volgueu, soparem plegats al restaurant Lupe (La rambla, 10). Podeu veure el menú complet, al preu de 25€, al document adjunt. Heu de reservar abans del dilluns 29 de maig i indicar el segon plat que preferiu al moment de reservar (tagliatelle, bacallà o ternera). Ho podeu fer per email: aapsib2@gmail.com o per telèfon 971.72.88.39, de dilluns a divendres de 9 a 15h.

Vos esperam!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria a reunió ordinària d'ATTAC Mallorca, que se celebrarà dilluns 2 de setembre de 2019 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca.

LLOC: Seu d’ATTAC Mallorca, carrer Francesc de Borja Moll, 10, entresòl B, Palma.

Arxiu