Activitats d’Eduardo Garzón en Mallorca

27 septiembre 2017 | Categorías: ATTAC, Portada | 481 lecturas |

ATTAC Mallorca

- Dijous 5 d’octubre, a les 19 h, Eduardo Garzón Espinosa farà una conferència titulada “Alternativas a la economía convencional. Una economía al servicio de los ciudadanos” al Club Diario de Mallorca. L’acte serà presentat per Antonio Gabaldón Olmos, d’ATTAC España.

Organitza: ATTAC Mallorca.

- El dia següent, 6 d’octubre, a l’aula SB06 de l’Edifici Jovellanos de la UIB, es farà un debat sota el títol “Per una economia al servei de la societat. Introducció a la Teoria Monetària Moderna (TMM)”, amb la presència d’Eduardo Garzón i Jorge Amar i la introducció per part d’ECOCRIT (Grup d’Estudiants d’Economia Crítica).

Coordina: Ivan Murray.

Organitzen: Departament de Geografia de la UIB, Grup d’Investigació sobre Sostenibilitat i Territori (GIST), ATTAC Mallorca i Asociación por el Pleno Empleo y la Estabilidad de Precios.

 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.
Etiquetas: .

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria de la reunió ordinària de socis d'ATTAC Mallorca, que se celebrarà el Dilluns dia 22 de Gener de 2018 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca (Francesc de Borja Moll, 10 Entl B . 07003 Palma Illes Balears).

Arxiu