Concentració en suport als presos polítics sahrauís

5 abril 2018 | Categorías: Internacional | 338 lecturas |

URGENT

CONCENTRACIÓ EN SUPORT ALS PRESOS POLÍTICS SAHRAUÍS

Dijous, 5 d’abril, 19 h

Plaça de Cort, Palma

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears organitza una concentració com a mostra de solidaritat i suport als presos sahrauís del Grup de Gdeim Izik que es troben en vaga de fam des del 9 de març (25 dies) per reclamar la fi de les mesures il·legals i inhumanes que s’apliquen contra ellos Volem denunciar el menyspreu als Drets Humans dels presoners polítics sahrauís de Gdeim Izik que pateixen per part de les autoritats penitenciàries d’ocupació marroquines, com ara l’assistència mèdica, alimentació adequada, les coaccions cap als seus familiars directes, el dret a ser visitats regularment i estar a una presó propera als seus familiars. Volem exigir l’estricte compliment de la legalitat internacional en relació al tractament de les persones preses i el compliment del Dret Humanitari Internacional.

Aquests presos polítics van ser detinguts arbitràriament en 2010 en relació amb el campament reivindicatiu de Gdeim Izik i van patir tortura, maltractaments, un judici militar il·legal i un segon judici civil sense garanties basat en actes de la policia signades sota tortura i per les quals van ser condemnats a penes de fins a cadena perpètua.

Davant la gravetat d’aquesta situació esperam poder comptar amb la vostra assistència. 

Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu