Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears

3 noviembre 2018 | Categorías: Internacional, Moviments Socials, Notes de Premsa | 554 lecturas |

Benvolgudes i benvolguts,

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears us convida a la taula rodona “Situació actual del conflicte al Sàhara Occidental. Commemoració del desmantellament del campament de Gdeim Izik”, el dilluns 12 de novembre a les 19h a l’aula 2, del Centre de Cultura “Sa Nostra” (c/ de la Concepció, 12. Palma)

A la taula contarem amb la presència de la Sra. Jira Boulahi, delegada del Front Polisario per Espanya, que ens  parlarà de quina és la situació actual del conflicte que pateix el poble sahrauí. Així mateix, ens acompanyaran les diputades de l’Intergrup parlamentari “Pau i llibertat pel Sàhara”; Maria Antònia Sureda i Agustina Vilaret, que ens parlaran sobre la seva participació a la Comissió Política Especial i de Descolonització (IV Comissió) de les Nacions Unides a Nova York el passat mes d’octubre.

Aprofitarem aquest acte per commemorar el desmantellament del campament de Gdeim Izik; campament que varen aixecar, al 2010, a prop de 20.000 sahrauís als afores de El Aaiun, als territoris ocupats del Sàhara Occidental, com acció de protesta política, davant l’opressió que pateixen els sahrauís a la seva pròpia terra, i com a acte reivindicatiu per reclamar una millora en les seves condicions de vida.

Per parlar de la violació dels drets humans que pateixen els sahrauís als Territoris Ocupats del Sàhara Occidental comptarem amb la presencia d’un activista Sahrauí víctima d’aquestes violacions.

Vos hi esperam!

Vos agraïm que en faceu difusió!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Convocatòria

Convocatòria a reunió ordinària d'ATTAC Mallorca, que se celebrarà dilluns 2 de setembre de 2019 a les 18.30 hores, a la seu d'ATTAC Mallorca.

LLOC: Seu d’ATTAC Mallorca, carrer Francesc de Borja Moll, 10, entresòl B, Palma.

Arxiu