Aliança pel Clima de Mallorca: Crida a la Manifestació amb motiu de la COP25

22 noviembre 2019 | Categorías: ATTAC Mallorca, Moviments Socials, Notes de Premsa, Portada | 283 lecturas |

L’Aliança pel Clima de Mallorca fa una crida a la participació el 6D a la manifestació de Madrid amb motiu de la COP25

La Cimera anual de les Nacions Unides contra el Canvi Climàtic està prevista a Madrid del 2 al 13 de desembre.

Paral·lelament s’està organitzant també una contra cimera sota el títol Cimera Social Pel Canvi Climàtic ¹

Des de l’Aliança pel Clima feim una crida als moviments socials i a la societat en general per a que, des de Mallorca, ens animem a participar de la Manifestació que es farà a Madrid, el 6 de desembre de 2019, a les 18h del capvespre des d’Atocha fins a Nuevos Ministerios per protestar contra la inacció política real davant de la crisi climàtica, coincidint amb la celebració a Madrid de la Cimera Anual de Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (COP25).

Per a fer pressió als governs, i posar en evidència la seva hipocresia i fracàs per abordar la urgència de la crisi i emergència climàtica i treballar per la justícia climàtica, s’ha organitzat també a Madrid una contra-cimera sota el nom de Cimera Social pel Clima. Es tracta d’una iniciativa d’àmbit internacional en la que participen nombroses organitzacions i plataformes: Friday For Future, Extinction Rebellion, Greenpace, Ecologistas en Acción, Coordinadora de las ONG, Campaña contra los TCI, Alianza por la Emergencia Climática (en la que participa CGT) y Alianza por el Clima.

Aprofitam també per manifestar tot el nostre suport als moviments socials i societat de Xile, on s’havia de fer aquesta Cimera, però que ha estat finalment descartat per l’esclat social contra la injustícia explotadora i colonial del capitalisme més ferotge.

Sense justícia social, la sostenibilitat del planeta és impossible i per això feim una crida a totes les persones activistes a participar d’aquesta lluita: sindicalistes, feministes, camperols, ecologistes, antifeixista, antiracistes, antimilitaristes… cal ser-hi tots per convertir la Cimera Social pel Clima en una eina potent d’oposició, rebel·lió i de propostes alternatives, per acabar amb aquest sistema criminal i opressor.

S’organitzaran busos en coordinació amb el grup d’Extinció o Rebel·lió de Barcelona.

Si tens interès en assistir-hi, escriu a: xrmallorca@protonmail.com i ens posarem en contacte amb tu per organitzar-nos.

¹ https://cumbresocialclima.net/

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns Telegram ATTAC España

20 aniversari d’ATTAC España

Economía para la ciudadanía

Opinió gràfica

No a todos los machismos - Forges

ATTAC Mallorca dóna suport

PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Arxiu