Malestar docent

27 enero 2020 | Categorías: ATTAC Mallorca, Educació, Portada, Serveis Públics | 107 lecturas |

ATTAC Mallorca

Les amenaces de retallades pressupostàries als centres educatius públics que disposen d’estalvis per a imprevistos, la posta en marxa d’un absurd i ineficaç marcatge horari dels docents, la gestió educativa de cada vegada menys democràtica i més empresarial de l’ensenyament, els intents inquisitorials envers la tasca docent,… i algunes derives més, estan creant, novament, malestar i problemes en els centres educatius públics.

Potser és per això que Crida amb les seves camisetes verdes sembla posar-se una altra vegada en marxa davant la petició reiterada de docents, pares i mares de la necessitat de donar una resposta activa i col·lectiva a una situació que progressivament sembla enterbolir-se sense que la Conselleria d’Educació manifesti cap interès en escoltar i tenir en compte l’efecte de les mesures adoptades.

Paral·lelament l’esborrany d’una nova Llei d’educació està en informació pública i es fa necessari analitzar-lo en profunditat, especialment en uns moments on tot allò que suposa un servei públic, un dret reconegut i una millora en la qualitat de vida de la gran majoria de la població està reculant en benefici de la seva mercantilització i privatització. A Crida es plantegen emprendre un estudi acurat d’aquest esborrany amb la participació de tots els que hi estiguin interessats.

Per tot plegat es preveu convocar una assemblea oberta a docents, pares i mares, estudiants i qualsevol persona preocupada per l’educació al nostre país, per plantejar el camí a seguir i recollir propostes.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan són signats per la pròpia organització.

20 aniversari d’ATTAC España

ATTAC TV

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns
Canal de Telegram

Economía para la ciudadanía

Libros recomendados:

ATTAC Mallorca dóna suport

Crida


PAH


Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma

Campanyes d’ATTAC

 


 

A la calle sin miedo

 

A la calle sin miedo

 


 

 

 


 

 


ILP Renta Básica

No a todos los machismos - Forges

Notícies d’ATTAC España

Arxiu