Menu

AJUDA PER A LA FAMÍLIA D’ALO LEMOU

25 abril, 2022 - Comunicats

Tal i com es va comunicar a la web d’ATTAC Espanya i a l’última newsletter, el nostre company Togo Alo Lemou va morir en estranyes circumstàncies el passat 18 de novembre. (Ver aquí la noticia).


Cap altra informació ha transcendit sobre la seva mort de la que alguns companys sospiten el pitjor, donat que el propi Alo havia comunicat la situació d’estrés que vivia a causa de la constatació de ser vigilat.


Des d’ATTAC i des del Comité per a l’Abolició del Deute Il·legítim (CADTM), a la que també pertanyia, s’enviaran uns diners a la seva família. Alo tenia esposa, un fill de cinc anys i una filla de tres mesos.


Els companys i companyes, independentment de les aportacions de les organitzacions, han volgut també col·laborar a títol personal. I hem volgut fer extensiva aquesta iniciativa als sòcies i sòcies que vulguin aportar alguna ajuda, per petita que sigui. Ens hem marcat termini fins a final d’any per a la col·lecta.


Si desitges col·laborar-hi pots fer-ho seguint l’enllaç: aquí para acceder a la sección Colabora de la web. A concepte has d’escriure ‘ALO’


Moltes gràcies,


Mesa de Coordinació d’ Attac España

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × three =