Menu

Aliança pel Clima de Mallorca: Crida a la Manifestació amb motiu de la COP25

22 novembre, 2019 - ATTAC Mallorca, Moviments Socials, Notes de Premsa, Portada

L’Aliança pel Clima de Mallorca fa una crida a la participació el 6D a la manifestació de Madrid amb motiu de la COP25
La Cimera anual de les Nacions Unides contra el Canvi Climàtic està prevista a Madrid del 2 al 13 de desembre.
Paral·lelament s’està organitzant també una contra cimera sota el títol Cimera Social Pel Canvi Climàtic ¹
Des de l’Aliança pel Clima feim una crida als moviments socials i a la societat en general per a que, des de Mallorca, ens animem a participar de la Manifestació que es farà a Madrid, el 6 de desembre de 2019, a les 18h del capvespre des d’Atocha fins a Nuevos Ministerios per protestar contra la inacció política real davant de la crisi climàtica, coincidint amb la celebració a Madrid de la Cimera Anual de Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (COP25).
Per a fer pressió als governs, i posar en evidència la seva hipocresia i fracàs per abordar la urgència de la crisi i emergència climàtica i treballar per la justícia climàtica, s’ha organitzat també a Madrid una contra-cimera sota el nom de Cimera Social pel Clima. Es tracta d’una iniciativa d’àmbit internacional en la que participen nombroses organitzacions i plataformes: Friday For Future, Extinction Rebellion, Greenpace, Ecologistas en Acción, Coordinadora de las ONG, Campaña contra los TCI, Alianza por la Emergencia Climática (en la que participa CGT) y Alianza por el Clima.
Aprofitam també per manifestar tot el nostre suport als moviments socials i societat de Xile, on s’havia de fer aquesta Cimera, però que ha estat finalment descartat per l’esclat social contra la injustícia explotadora i colonial del capitalisme més ferotge.
Sense justícia social, la sostenibilitat del planeta és impossible i per això feim una crida a totes les persones activistes a participar d’aquesta lluita: sindicalistes, feministes, camperols, ecologistes, antifeixista, antiracistes, antimilitaristes… cal ser-hi tots per convertir la Cimera Social pel Clima en una eina potent d’oposició, rebel·lió i de propostes alternatives, per acabar amb aquest sistema criminal i opressor.
S’organitzaran busos en coordinació amb el grup d’Extinció o Rebel·lió de Barcelona.
Si tens interès en assistir-hi, escriu a: xrmallorca@protonmail.com i ens posarem en contacte amb tu per organitzar-nos.

¹ https://cumbresocialclima.net/

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.