Menu

Assemblea Plenària La Vida al Centre

12 març, 2021 - Sin categoría

Benvolgudes companyes de La Vida al Centre:

Vos convocam a la pròxima Assemblea que celebrarem dissabte 20 de març a la sala d’actes de l’ajuntament d’Esporles (Plaça de l’Ajuntament, 1).

L’ordre del dia de l’assemblea serà el següent:

10:00. Acollida, roda de presentacions i organització de l’assemblea

10:30-12:00. Taller: La perspectiva global- local a La Vida Al Centre. El paper de la cooperació per la transformació social.

12:00-13:15 Plenària assemblea: 

• Progrés de la tasca de les comissions permanents: coordinació, acollida i cures, accions, comunicació.

• Taller 24 d’abril entorn de l’organització d’una escola de tardor (o similar) amb el lema “orientem-nos” amb la idea d’identificar quins són els malestars que ens inquieten (precarietat laboral, alternativa econòmica al turisme, habitatge, repressió i democràcia, etc). L’objectiu ha de ser elaborar propostes col•lectives reactives i propositives per arribar a nous sectors socials. Una de les activitats del full de ruta que es va aprovar a l’assemblea anterior era organitzar un Fòrum Social Entitats i Col•lectius de les Illes Balears. Aquesta activitat ha anat evolucionat en la proposta de l’escola de tardor.

13:15-13:30. Acomiadament

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 5 =