Menu

Associació d'Amics del Poble Saharaui Manifestació

24 agost, 2017 - Estatal, Moviments Socials, Notícies

Recordatori: Manifestació “Vacances en Pau, compartint il·lusions”. Divendres, 25 d’agost a les 19h, plaça Espanya
Benvolgut/da,
Un any més, l’Associació d’Amics del Poble Saharaui organitza un comiat per els nins i nines sahrauís, així com per les famílies acollidores i tantes altres persones que han fet possible l’èxit del programa Vacances en Pau.
Per aquest motiu, i per tal de donar visibilitat al conflicte sahrauí, hem organitzat una manifestació lúdicoreivindicativa el pròxim “25 d’agost a les 19 hores que sortirà des de Plaça d’Espanya fins Cort amb el lema “Vacances en pau: compartint il·lusions”.
Vos convidam a celebrar juntes aquest final d’etapa i recordam que la vostra assistència és fonamental per demostrar la solidaritat entre pobles i seguir reclamant justícia i llibertat pel Sàhara.
Vos hi esperam!
Estimado/a :
Un año más, la Associació d’Amics del Poble Saharaui organiza una despedida para los niños y niñas saharauis, así como para las famílias acogedoras y tantas otras personas que han hecho posible el éxito del programa Vacaciones en Paz.
Por este motivo, y para dar visibilidad al conflicto saharaui, hemos organizado una manifestación lúdicoreivindicativa el próximo 25 de agosto a las 19 horas desde Plaza España hasta Cort con el lema “Vacances en pau: compartiendo ilusiones”.
Os invitamos a celebrar juntos este final de etapa y os recordamos que vuestra asistencia es fundamental para “demostrarla solidaridad entre pueblos y seguir reclamando justícia y libertad para el Sáhara.
Os esperamos!

Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears
Associació declarada d’Utilitat Pública (BOE núm.37, de 12 de febrer de 2015)

Medalla d’Or del Consell de Mallorca, 2009
——————————
C/ General Riera, nº3, 2º-A
07003 – Palma de Mallorca
Tel: 971.72.88.39 / Fax: 971.42.53.26
http://saharaillesbalears.org/

Facebook: @amics.poblesahrauimallorca

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.