Menu

Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Jornada reivindicativa 29 d’agost

27 agost, 2014 - Internacional, Moviments Socials

Benvolgudes, benvolguts,
L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears vos convida a una jornada reivindicativa per a manifestar-vos amb nosaltres i amb els infants sahrauís de Vacances en Pau que en breu tornaran als campaments de refugiats de Tindouf desprès d’haver passat dos mesos a la nostra comunitat. Amb aquesta manifestació, volem denunciar les continues vulneracions als drets humans que pateix el poble sahrauí als Territoris Ocupats a mans del règim marroquí, les decisions còmplices del Govern espanyol, la precarietat dels campaments de refugiats sahrauís i l’espoli dels recursos naturals.
Volem tambè exigir al Govern espanyol que actuï amb fermesa davant el Regne del Marroc i s’impliqui perquè d’una vegada per totes s’acompleixi el Dret a l’Autodeterminació del Poble Sahrauí reconegut per Nacions Unides i es realitzi el Referèndum acordat en el Pla de Pau de 1991 entre el Regne del Marroc i el Front Polisario baix el control de l’ONU i així el poble sahrauí pugui decidir, finalment, el seu futur amb llibertat.
La Manifestació partirà de la plaça d’Espanya el proper divendres 29 d’agost a les 19h i seguirà pel carrer Sant Miquel, Plaça Major, carrer Colom, finalitzant a la Plaça de Cort .
Esperam la vostra assistència!
 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.