Menu

ATTAC Acordem: Cicle Globalització, govern dels mercats. Com recuperar la sobirania popular?

12 octubre, 2015 - ATTAC, Estatal, Justícia Fiscal y Financiera Global, Moviments Socials, Notes de Premsa, TTIP / CETA / TISA

Cicle Globalització, govern dels mercats. Com recuperar la sobirania popular?
Octubre – desembre 2015
Dilluns 19 d’octubre
Xerrada-debat Globalització i comerç internacional amb:
– Juan Hernández Zubizarreta, Professor de la Universitat del País Vasc i president del Tribunal Permanente de los Pueblos.
– Octavio Rosas, Professor de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic.
Hora: 19:00 hores.
Lloc: Centre Cívic la Sedeta. C/ Sicília 321 a Barcelona
Metro Joanic (línia 4) i Sagrada Família (línies 2 i 4) i busos 20, 45, 47 i H8.
Organitzen: ATTAC Acordem i la Campanya Catalunya No al TTIP. Amb la col.laboració del Centre Cívic La Sedeta.
El món travessa un canvi ineludible d’època. El coneixement i la tecnologia han creat enormes possibilitats de desenvolupament per a l’ésser humà i no obstant això la felicitat se’ns escapa per esquerdes d’insatisfacció i insolidaritat. Mai havia existit tanta producció i comerç, al mateix temps que es priva a milions de persones de treball assalariat i de l’accés al necessari. Mai la sobirania del príncep i del poble s’havien prostrat tant davant del vedell d’or del mercat. Mai abans
nombrosos recursos del planeta havien estat en risc d’extinció, ni tantes persones havien hagut de desplaçar-se per guerres, misèria o malalties. Mai havien existit tantes democràcies, mentre la desigualtat s’accentua obscenament.
El fonamentalisme capitalista, en la seva metàstasi neoliberal, és qui governa en les últimes dècades la nau global, exposant-la a riscos de conseqüències inimaginables. Necessitem conèixer els seus mecanismes sistèmics si volem construir alternatives que ens ajudin a aixecar una nova globalització, aquesta vegada de tarannà emancipatori. Sabrem enfrontar-nos i plantar cara davant els reptes polítics i socials que es necessiten per a això? Iniciem la tasca de desmuntar aquest sistema depredador, és absolutament necessari doncs la societat i la pròpia vida al planeta estan en joc.
ATTAC Acordem programa amb gran entusiasme aquest cicle sobre la Globalització durant el present any 2015. Us convidem a assistir a aquestes sessions, d’inestimable valor, però de gratuïtat absoluta.
CARTELL 19 OCTUBRE

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.