Menu

ATTAC Acordem: Contra l'aprovació de la Llei Mordassa, ENS PLANTEM!

19 novembre, 2014 - ATTAC, Notes de Premsa

DESOBEDIENCIA 19N
[CAT]
Contra l’aprovació de la Llei Mordassa, ENS PLANTEM!
Mesos després d’aconseguir, gràcies a la mobilització de les organitzacions feministes i de defensa dels drets humans, que el govern retirés el seu projecte de reforma de la Llei de l’Avortament, ens enfrontem a un nou episodi de l’atac del govern contra els drets civils i polítics. El projecte de reforma de la Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com a Llei Mordassa, s’està tramitant al Congrés dels Diputats, i si no ho parem, podria ser aprovada en menys d’un mes.
Fa mesos ens va`rem posicionar contra l’actual procés de [RE] tallades de drets i llibertats a través d’un acte massiu a la Universitat de Barcelona i una manifestació en què van participar unes 10.000 persones. Així mateix, en aquests mesos, diverses iniciatives, com No Som Delicte, han pres els carrers en altres llocs per frenar l’aprovació de la Llei Mordassa i les reformes repressives i regressives del Codi Penal.
La situació és realment greu, ja que l’aprovació de la Llei Mordassa ens farà retrocedir 40 anys en la protecció dels nostres drets civils i polítics. Amb aquesta llei:

Davant de tot això, ens concentrarem el proper 19 de Novembre a les 19h davant la Delegació del Govern de Barcelona per a expressar el nostre més profund rebuig a la Llei Mordassa i a qualsevol retallada en els nostres drets i llibertats. Així mateix, anunciem des de ja que seguirem manifestant-nos, ocupant seus d’entitats bancàries, fent escraches, gravant actuacions policials abusives i denunciant les batudes racistes i les devolucions en calent.
#desob14  |  #STOPleyMORDAZA  |  #STOPdevolucionesILEGALES  |  #STOPcodigoPENAL
#EnsEmmordassen 1#EnsEmmordassen 2#EnsEmmordassen 3
[CAST]
Contra la aprobación de la Ley Mordaza, ENS PLANTEM!
Meses después de lograr, gracias a la movilización de las organizaciones feministas y de defensa de los derechos humanos, que el gobierno retirara su proyecto de reforma de la Ley del Aborto, nos enfrentamos a un nuevo episodio del ataque del gobierno contra los derechos civiles y políticos. El proyecto de reforma de la Ley de Seguridad Ciudadana, conocida como Ley Mordaza, se está tramitando en el Congreso de los Diputados, y si no lo paramos, podría ser aprobada en menos de un mes.
Hace meses nos posicionamos contra el actual proceso de [RE]corte de derechos y libertades a través de un acto masivo en la Universidad de Barcelona y una manifestación en la que participaron unas 10.000 personas. Asimismo en estos meses, diversas iniciativas, como No Somos Delito, han tomado las calles en otros lugares para frenar la aprobación de la Ley Mordaza y las reformas represivas y regresivas en el Código Penal.
La situación es realmente grave, ya que la aprobación de la Ley Mordaza nos hará retroceder 40 años en la protección de nuestros derechos civiles y políticos. Con esta ley:

Ante todo ello, nos concentraremos el próximo 19 de Noviembre a las 19h ante la Delegación del Gobierno de Barcelona para expresar nuestro más profundo rechazo a la Ley Mordaza y a cualquier recorte en nuestros derechos y libertades. Asimismo, anunciamos desde ya que seguiremos manifestándonos, ocupando sedes de entidades bancarias, escraches, grabando actuaciones policiales abusivas y denunciando las redadas racistas y las devoluciones en caliente.
#desob14  |  #STOPleyMORDAZA  |  #STOPdevolucionesILEGALES  |  #STOPcodigoPENAL
 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.