Menu

ATTAC Acordem: Convocatòria oberta, participació al Fòrum d’alternatives a l’atur, la pobresa i la desigualtat

5 abril, 2015 - Notes de Premsa

logo-definitivo-forum-1024x343
Benvolgudes companyes i companys:
Ens complau adjuntar-vos la carta de convocatòria al Fòrum d’Alternatives a l’Atur, la Pobresa i la Desigualtat que se celebrarà a Barcelona els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2015.
Com a entitat de caràcter social o cívic us convidem a participar-hi en 3 modalitats possibles:

Com a partit polític us convidem a donar suport a la Carta de convocatòria i difondre els objectius del Fòrum.
Com a particular us convidem a particiar-hi en 4 modalitats:

Podeu confirmar la vostra adhesió a la Carta de convocatoria i assistència al Fòrum al correu electrònic: correus-forum@outlook.es indicant la/les modalitat/s de participació. En cas de voler proposar un taller/taula de debat les temàtiques i els terminis d’inscripció s’indicaran properament.
El finançament de les despeses d’organització del Fòrum serà a càrrec de les entitats que s’adhereixin a la convocatòria i organització del Fòrum. L’aportació serà de 50 Eur, 100 Eur i 150 Eur en funció del tamany de l’organització i s’haurà d’abonar al nº de compte IBAN ES57 2100 1147 2702 0015 8772, indicant com a titular: “Associació eradicar la pobresa”, com a concepte: “‘aportació Fòrum” i com a remitent el nom de l’entitat que fa l’aportació.
Moltes gràcies i esperem veure’ns al Fòrum.
Ben atentament,
Grup promotor Fòrum d’Alternatives a l’Atur, la Pobresa i la Desigualtat
www.forumaturpobresaidesigualtat.org
PS: comuniquem que la propera reunió serà el dimecres 25 de febrer a les 18:30h a la seu de CONFAVC, c/Aiguader,18 Barcelona (M-L4 Barceloneta)

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.