Menu

ATTAC Mallorca a la ràdio

21 juny, 2009 - ATTAC Mallorca, Àudios

El passat 29 de maig, Antoni Pons, membre d’ATTAC Mallorca, va participar juntament amb Antoni Amengual, de Caixa Colonya del Pollença, al programa “Avinguda 98” d’Ona Mallorca. El tema a tractar va ser la banca ètica; els avantatges que té en front de la banca tradicional per quant permet al client tenir un millor control del ús què es fa els seus estalvis, per la millor transparència en front de la banca tradicional, i a més aquests es dediquen a projectes sostenibles medioambientalment i solidaris.
Apolònia Miralles i Maria Francisca Simonet van participar com a representants d’ATTAC Mallorca al programa “Mallorca en Xarxa” d’Ona Mallorca emès el passat 5 de juny de 2009. A ell van parlar amb Benjamí Villoslada damunt el projecte de la nostra web i la participació que fem a Facebook.
Apolònia Miralles i Maria Francisca Simonet van participar també al programa “Dos i dos son vint-i-dos” d’Ona Mallorca emès el passat 8 de juny de 2009 on van parlar de la futura cimera de l’ONU sobre la crisi financera, coneguda també com G-192.
Banca ètica – Avinguda 98
[audio:http://attacmallorca.es/nueva/wp-content/uploads/2009/06/banca-etica.mp3]
Mallorca en xarxa
[audio:http://attacmallorca.es/nueva/wp-content/uploads/2009/06/mallorca_en_xarxa.mp3]
El G-192 – Dos i dos son vint-i-dos
[audio:http://attacmallorca.es/nueva/wp-content/uploads/2009/06/dos_i_dos_son_22.mp3″]

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.