Menu

ATTAC Mallorca a les xarxes socials

21 febrer, 2009 - Notes de Premsa

Comunicat d’ATTAC Mallorca
Com a continuació de la estratègia que començàrem fa uns mesos amb la posada en funcionament de la nova pàgina web d’ATTAC Mallorca, hem volgut donar una passa més i hem decidit crear perfils a les dues xarxes socials més importants al nostre país: Myspace y Facebook.
Ambdues xarxes han tingut un augment exponencial d’usuaris als darrers temps i han tornat una eina de comunicació molt important a nivell mundial, facilitant la comunicació de persones i l’establiment de grups d’activistes de diverses causes.
Amb la nostra participació pretenem millorar les vies de comunicació amb associats i simpatitzants. A més creiem que pot ser una via per donar-nos a conèixer a nous perfils de gent i augmentar la difusió dels nostres missatges i la nostra penetració a la societat.
Es per això que, si sou usuaris, us convidem a agregar-nos com amics a la xarxa i començar a participar, a més de convidar a aquelles persones que cregueu que poden estar interessades. Si no es així, també podeu col·laborar reenviant aquest correu a gent que li pugui interessar. Els enllaços son els següents:
Myspace: http://www.myspace.com/attacmallorca
Facebook: http://es-es.facebook.com/srch.php?nm=attac+mallorca
A més aprofitem per recordar-vos que la web es una eina oberta per a tots el socis, es per això que us volem convidar a col·laborar en la redacció d’articles, a que ens envieu el material que considereu interessant o ens comuniqueu qualsevol suggeriment per a millorar-la.
Esperem la vostra col·laboració.
Salutacions.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.